Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2018

Η Εθνική Ανδρών συνάντησε αντίσταση για μεγάλο διάστημα του αγώνα με τη θεωρητικά υποδεέστερη Ολλανδία, αλλά νίκησε με 9-7 τους «οράνιε» στο τέταρτο και τελευταίο παιχνίδι της στο Β΄ όμιλο των προκριματικών του Europa Cup, στο Σπλιτ.

Η ελληνική ομάδα κατετάγη δεύτερη στην τελική βαθμολογία του ομίλου, μετά την τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε με Σερβία (1η) και Κροατία (3η), σφραγίζοντας και τυπικά την πρόκριση στην τελική φάση (Final 8).

Οι Ολλανδοί εμφανίστηκαν δυνατοί και αιφνιδίασαν αρχικά τους διεθνείς, που βρισκόταν στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μισού πίσω στο σκορ.

Το ημίχρονο έληξε 5-5, αλλά με ένα ξέσπασμα στο τρίτο οκτάλεπτο η Εθνική ξέφυγε με 8-5. Οι Ολλανδοί, όμως, μείωσαν σε 8-7 και απείλησαν με ισοφάριση, χωρίς τελικά να το καταφέρουν. Το τελικό 9-7 διαμόρφωσε ο Γενηδουνιάς στο 1΄:47΄΄ πριν από τη λήξη.

naftemporiki.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics