Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2018

Το SwimRun είναι ένας αγώνας με πολλές εναλλαγές και με συμμετοχή αθλητών σε ζευγάρια, οι οποίοι διαγωνίζονται σε εκτός δρόμου διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης με συνεχείς εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο.

Στην περίπτωση του αγώνα της Ύδρας, θα υπάρχουν 3 εναλλαγές από κολύμβηση σε τρέξιμο και ανάποδα, συνολικής απόστασης αγώνα 16,5km (3,8kΚολύμβηση και 12,7kτρέξιμο).

Οι αθλητές μπορούν να κολυμπήσουν με βοηθήματα όπως paddles (χεράκια) ή pullbuoy (βαρελάκι) και να φορούν παπούτσια κατά το τρέξιμο. Δεν επιτρέπονται φουσκωτά βοηθήματα τα οποία δεν παρέχονται από τον διοργανωτή. Ωστόσο, θα πρέπει ότι εξοπλισμό χρησιμοποιούν σε οποιοδήποτε από τα δύο αθλήματα να τον έχουν μαζί τους καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, είτε φορώντας τον είτε κουβαλώντας τον. Το κάθε ζευγάρι θα πρέπει να τρέξει όλο τον αγώνα και τερματίσει μαζί, δεμένοι με το ειδικό σχοινί που δοθεί από την διοργάνωση. Το wetsuit είναι υποχρεωτικό, καθώς επίσης το σκουφάκι κολύμβησης και το ειδικό μπλουζάκι της διοργάνωσης που δεν πρέπει να βγει καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παπούτσια και wetsuit μπορούν να βγουν κατά το κολύμπι ή το τρέξιμο αντίστοιχα, θα πρέπει όμως οι αθλητές να τα φέρουν μαζί τους μέχρι το τέλος (δίνεται από τη διοργάνωση σημαδούρα μεταφοράς στη θάλασσα), ενώ η στολή, στο επόμενο κολύμπι, θα πρέπει να φορεθεί.

Ο χρόνος για τον μοναδικό αγώνα μετράει ήδη αντίστροφα. Οι εγγραφές άνοιξαν στις 20 Φεβρουαρίου, για τα 50 ζευγάρια αθλητών, σε ειδική προνομιακή τιμή.

Η early-bird εγγραφή (€90,-/ζευγάρι δηλ. € 45,- / άτομο) θα ισχύσει για 5 μόνο ημέρες ή μέχρι εξάντλησης των 50 θέσεων (όποιο έρθει πρώτο). Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει κατόπιν 20 ημερών, εκ νέου άνοιγμα των εγγραφών και το κόστος θα είναι €168,- / ζευγάρι.

Με κεντρικό event έναν αγώνα SwimRun, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Ύδρα θα ξεσηκώσει μικρούς και μεγάλους και θα ενταχθεί μεταξύ των SwimRun προορισμούς του κόσμου. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο περίπτερο της TRIMORE στο London Triathlon& Multisports Show την εβδομάδα αυτή, παρουσιάζεται σε ξένους αθλητές το TRIMORESwimRunHydra, μαζί με τα XTERRAGreeceEvents και ασφαλώς το TRIMORESyrosTriathlon.

Πλήθος άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων όπως WaterPoloRaces σε πλωτή πισίνα μέσα στο λιμάνι, WaterTriathlon, παιδικά relays τρεξίματος, αγώνας ποδηλατικής βραδυπορείας παιδιών, νυχτερινός ορεινός περίπατος, cimultaneous σκάκι, SUPExperience κλπ θα πλαισιώσουν το 3ήμερο event αθλητικού τουρισμού, με στόχο να συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους αθλητές όλων των επιπέδων καθώς επίσης θεατές - λάτρεις των σπορ και ασφαλώς τους κατοίκους του εκπληκτικής ομορφιάς νησιού.

Χορηγοί της διοργάνωσης: RedBull, Arena-Saucony, Φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, ΟΠΑΠ, OmnicraftbyFord

Πληροφορίες:

www.swimrunhydra.gr

https://www.facebook.com/swimrunhydra/

Instagram: swimrunhydra

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics