Breaking News
01 Μαΐου 2018

Με ακόμη δύο χάλκινα μετάλλια ολοκληρώθηκε η εξαιρετικά επιτυχημένη ελληνική παρουσία στο ανοιχτό ιαπωνικό πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης (Japan Open), το οποίο διεξήχθη στο Τόκιο και εντάσσεται στη σειρά αγώνων World Series της FINA.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, μετά το ασημένιο μετάλλιο που πήρε την Παρασκευή (27/4) στο τεχνικό πρόγραμμα του σόλο, κατέλαβε σήμερα την τρίτη θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα, χάνοντας με ελάχιστη διαφορά από τη Λίντα Τσερούτι. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 89,7667 βαθμούς, έναντι 89,8000β. της Ιταλίδας, με την οποία αναμένεται να δώσουν πολύ σκληρή μάχη στο Ευρωπαϊκό της Γλασκόβης, για μία θέση στο βάθρο. Νικήτρια ήταν η Γιαπωνέζα Γιουκίκο Ινούι με 92,9667β.

Λίγη ώρα αργότερα, η Πλατανιώτη με παρτενέρ την Εβελίνα Παπάζογλου πήραν το χάλκινο μετάλλιο και στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου με 89,3333 βαθμούς, κερδίζοντας μία θέση σε σχέση με τον προκριματικό. Νικήτριες ήταν οι Ινούι/Νακαμάκι από την Ιαπωνία με 92,4333β., ενώ δεύτερες κατετάγησαν οι Ιταλίδες Τσερούτι/Φέρο με 90,5000β.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics