Breaking News
02 Μαΐου 2018

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε εκτός έδρας από το Παλαιό Φάληρο με 16-5 και υποβιβάστηκε στην Α2 πόλο ενω παρέμειναν στην Α1 οι γηπεδούχοι που συμπλήρωσαν 3 νίκες επί της Κρητικής ομάδας στην πρεμιέρα των play out παραμονής.


Ο ΟΦΗ πάλεψε στα δύο πρώτα 8λεπτα αλλά στη συνέχεια κατέρευσε.
Τα 8λεπτα: 3-2, 4-2, 7-1, 2-0

Ισοφάρισε ο Ν.Ο.Χανίων

Το 1-1 στη σειρά των πλέι άουτ για την Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών πέτυχε ο ΝΟ Χανίων που επικράτησε με 14-13 του Πανιωνίου στην Κρήτη. Σε ένα παιχνίδι με ένταση και ανατροπές, οι Κρητικοί έφτασαν στη νίκη μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κονσταντίν Αβέρκα που σημείωσε τέσσερα γκολ και το νικητήριο πέναλτι, ενώ ο τερματοφύλακας Στράτος Λεβεντάκης αποσόβησε δύο εκτελέσεις στην κρίσιμη διαδικασία.
Η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες και το επόμενο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (4/5) στη Νέα Σμύρνη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics