Breaking News
07 Ιουνίου 2018

Η Μπαρτσελονέτα θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον αυριανό (8/6, 20:00) ημιτελικό του Champions League του πόλο.

 

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας επικράτησε 9-4 της ουγγρικής Έγκερ, στον δεύτερο προημιτελικό του final-8 που διεξάγεται στη Γένοβα, και πλέον στέκεται εμπόδιο στο δρόμο των «ερυθρολεύκων» για τον τελικό του Σαββάτου (9/6).

Η έγκερ, με τον άγγελο Βλαχόπουλο να πετυχαίνει δύο γκολ, έμεινε στο παιχνίδι ως το τέλος της δεύτερης περιόδου (5-4 με γκολ του Χοσνιάνσκι στα τελευταία δευτερόλεπτα), αλλά η Μπαρτσελονέτα κράτησε ανέπαφη την εστία της στο δεύτερο μισό του αγώνα και έφτασε εύκολα και δίκαια στη νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι Ολυμπιακός και Μπαρτσελονέτα αναμετρήθηκαν φέτος και στη φάση των ομίλων. Το ματς της πρεμιέρας στην Ισπανία έληξε ισόπαλο 7-7, ενώ στον Πειραιά πριν από ένα μήνα οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 14-10, σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογική σημασία.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics