Breaking News
30 Ιουλίου 2018

Παγκόσμιοι πρωταθλητές στο διπλό σκιφ της κωπηλασίας αναδείχθηκαν σήμερα στο Πόζναν οι Χρήστος Στεργιάκας και Ιωάννης Καλανδαρίδης!

 


Παγκόσμιοι πρωταθλητές για πρώτη φορά στην κατηγορία κάτω των 23 ετών αναδείχθηκαν οι Χρήστος Στεργιάκας-Ιωάννης Καλανδαρίδης, ανεβάζοντας τη γαλανόλευκη στον ψηλότερο ιστό του Πόζναν!

Το ελληνικό δίδυμο πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ των αγοριών τερματίζοντας σε 6:13.13 μετά από μια συναρπαστική κούρσα. Αν και ξεκίνησαν από την τρίτη θέση που κράτησαν ως το μισά της κούρσας στη συνέχεια ανέβασαν κατακόρυφα ρυθμούς και μπήκαν σε θέση οδηγού αφήνοντας πίσω τόσο την Ολλανδία που τερμάτισε 2ησε 6:14.18 όσο και την Πολωνία που κέρδισε το χάλκινο με 6:14.53.

«Οι συνθήκες ήταν καλές σήμερα και περιμέναμε ότι θα διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Γνωρίζαμε ότι θα έπρεπε να κάνουμε την τέλεια κούρσα για να κερδίσουμε το χρυσό. Είμαστε χαρούμενοι κι ελπίζουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια και στο Ευρωπαϊκό της Γλασκώβης», είπε ο Χρήστος Στεργιάκας αμέσως μετά τον τελικό.

Δείτε φωτογραφίες από τον ελληνικό θρίαμβο:

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics