Breaking News
03 Αυγούστου 2018

«Ενα τεράστιο μπράβο στον Κλαρκ Κεντ για την συντριβή του ρεκόρ στο μίτινγκ. Συνέχισε έτσι φίλε μου»...

Αυτές είναι οι προτάσεις που επέλεξε ο θρυλικός, Μάικλ Φελπς, για να αποθεώσει, μέσω Twitter, τον 10χρονο Κλαρκ Κεντ Απουάντα, μόλις ο πιτσιρικάς κατέρριψε ένα από τα παλαιότερα ρεκόρ του κορυφαίου κολυμβητή.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Ο 10χρονος Αμερικανός με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, αγωνίσθηκε σε μίτινγκ που διεξήχθη στην Καλιφόρνια και κατάφερε να συντρίψει το ρεκόρ που κατείχε ο Φελπς για αθλητές κάτω των 10 ετών στα 100 μέτρα πεταλούδα.

Ο Απουάντα, που έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «Σούπερμαν», κάλυψε την απόσταση σε ένα λεπτό, εννέα δεύτερα και 38 εκατοστά, επίδοση που είναι κατά ένα λεπτό και κάτι καλύτερη από εκείνη που σημείωσε ο Φελπς πριν από 23 χρόνια, στο ίδιο μίτινγκ!

«Το να καταρρίπτεις το ρεκόρ του Μάικλ Φελπς είναι απίστευτο. Γιατί ο Μάικλ Φελπς είναι μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας κολύμβησης», δήλωσε φανερά χαρούμενος ο νεαρός κολυμβητής σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics