Breaking News
04 Ιουνίου 2019

Έντονο ελληνικό ενδιαφέρον θα έχει η φετινή σειρά αγώνων κολύμβησης με την ονομασία «Mare Nostrum», καθώς στα δύο από τα τρία μίτινγκ που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, θα συμμετάσχουν κορυφαίοι Έλληνες πρωταθλητές.

 


Η αρχή γίνεται το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου στο Μονακό, όπου έχουν δηλωθεί οι Κριστιάν Γκολομέεβ, Απόστολος Χρήστου, Ανδρέας Βαζαίος και Νικόλ Παυλοπούλου. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στον Βαζαίο, ο οποίος θα κάνει τους πρώτους του αγώνες για φέτος σε 50άρα πισίνα, περίπου ενάμιση μήνα πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού. Ο κολυμβητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης δεν θα «πέσει» πάντως στο Πριγκιπάτο στο καλό του αγώνισμα, τα 200μ. μικτή ατομική, αλλά θα μετάσχει σε 50μ., 100μ. πεταλούδα, 100μ. και 200μ. ελεύθερο. Ο Γκολομέεβ θα αγωνιστεί στα 50άρια ελεύθερο και πεταλούδα, ο Χρήστου στα τρία αγωνίσματα του υπτίου, ενώ η Παυλοπούλου θα «πέσει» σε 100μ. πρόσθιο και 200μ. μικτή ατομική.

Γκολομέεβ, Χρήστου και Βαζαίος αναμένεται να είναι παρόντες και στο τρίτο μίτινγκ της σειράς, στη Βαρκελόνη (15-16 Ιουνίου), εκεί όπου έχουν δηλώσει επίσης συμμετοχή η Νόρα Δράκου και η Άννα Ντουντουνάκη. Είναι δηλαδή η πεντάδα αθλητών που έχει εξασφαλίσει από πέρυσι τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και σιγά-σιγά κορυφώνει την προετοιμασία της για το μεγάλο ραντεβού του Ιουλίου.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics