Breaking News
07 Ιουνίου 2019

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης με χρόνο 2:07.16 κατέρριψε τo παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο κατηγορίας S8. Την ένατη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τοξοβολίας κατέκτησε η Ποιμενίδου.



To παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο κατηγορίας S8 κατέρριψε σήμερα (6/6), ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατά τη διάρκεια της 1ης ημέρας για το διεθνές μίτινγκ κολύμβησης WORLD SERIES που φιλοξενείται στο Βερολίνο.

Ο "χρυσός" Παραολυμπιονίκης του Ρίο, κάλυψε την απόσταση σε 2:07.16 και κατέρριψε το ρεκόρ κόσμου που κατείχε ο Βρετανός Όλιβερ Χιντ με 2:07.53 από τις 8 Σεπτεμβρίου 2016 στην Βραζιλία.

Ο Μιχαλεντζάκης, συμμετείχε και στον «μεικτό» τελικό του αγωνίσματος (η κατάταξη βγαίνει βάσει βαθμολογίας) όπου κατέλαβε την 7η θέση (σ.σ. ήταν ο μοναδικός κολυμβητής της κατηγορίας S8) με επίδοση 2:09.18.

Ένατη η Ποιμενίδου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τοξοβολίας

Σπουδαία εμφάνιση και 9η θέση από την Δωροθέα Ποιμενίδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τοξοβολίας που διεξάγεται στο Ντεν Μπος της Ολλανδίας. Η Ποιμενίδου έχασε στις «16» του Ολυμπιακού τόξου από την Ιταλίδα Ελιζαμπέτα Μίινο 6-4. Νωρίτερα είχε επικρατήσει της Τουρκάλας Ερογλού με 6-4!

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics