Breaking News
18 Ιουλίου 2019

Πολύ καλή είναι η μέχρι στιγμής παρουσία του Λεωνίδα Τσορτανίδη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Youth, που φιλοξενείται στην Πολωνία.

 

Στις πρώτες τρεις ιστιοδρομίες, στην κατηγορία RSX, ο Ελληνας ιστιοπλόος του Ν.Ο. Άνδρου, τερμάτισε στην 3η, στην 6η και στην 3η θέση, αντίστοιχα και με έξι βαθμούς ποινής (αφαίρεσε την δεύτερη κούρσα) βρίσκεται στην 5η θέση της γενικής βαθμολογίας σε σύνολο 29 πληρωμάτων.

Παράλληλα, την Παρασκευή 19 Ιουλίου, «ρίχνονται στην μάχη» του παγκοσμίου πρωταθλήματος Λέιζερ Ράντιαλ, η Βασιλεία Καραχάλιου και η Αθανασία Φακίδη. Ο σημαντικός αγώνας, θα διεξαχθεί στο Σακαϊμινάτο της Ιαπωνίας με τη συμμετοχή 11 πληρωμάτων από 49 χώρες, ενώ αύριο, Πέμπτη, θα γίνει η δοκιμαστική ιστιοδρομία.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics