Breaking News
18 Ιουλίου 2019

Η Εθνική Γυναικών επικράτησε 13-7 του Καζακστάν και περιμένει τον αντίπαλο στο χιαστί.

Έκανε το καθήκον της και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Γκουανκζού, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, καθώς επιβλήθηκε με 13-7 επί του Καζακστάν, την Πέμπτη 18/7.

 


Έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κλείδωσε τη 2η θέση του Γ’ Ομίλου και πλέον περιμένει τον αντίπαλό της στο χιαστί (που πιθανότατα θα είναι η Κίνα), με στόχο την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου. Εκεί, βέβαια, αν προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα των ΗΠΑ που αποτελεί το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης.

Η Εθνική μας έλεγξε από την αρχή τον ρυθμό του ματς με το Καζακστάν. Έφτασε να προηγείται και με 9-2, όντας πολύ καλή στην άμυνα και με πλουραλιστικές λύσεις στην επίθεση. Στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου «κόλλησε» και οι Καζάκες έτρεξαν ένα σερί 4-0 μειώνοντας σε 9-6. Παρόλα αυτά η Ελλάδα αντέδρασε και έφτασε στην άνετη νίκη.

Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Ομίλου η Ισπανία έκανε το 3/3 επικρατώντας με 19-6 της Κούβας και πήρε την πρωτιά και το απευθείας εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Οκτάλεπτα: 4-1, 4-1, 1-3, 4-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 2, Χυδηριώτη 2, Κώτσια 1, Νίνου Ειρ. 2, Πλευρίτου Ελ., Ξενάκη 3, Κοτσιώνη.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Μάρατ Ναουραζμπέκοφ): Ζαζκιμπάεβα, Κενεμπάιεβα, Ακιλμπάϊεβα, Τούροβα 1, Ζακίροβα 3, Ρόγκα 1, Νοβίκοβα, Μουζέρεβα, Γερέμινα, Μιρζαμπέκοβα 2, Μίρσινα, Κριτάνκοβα, Αλιμπάγεβα.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics