Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2020

Ο Σπύρος Γιαννιώτης συνεχάρη δημοσίως τον Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη για το ρεκόρ και για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Αθλητικές προσφορές* στη winmasters.gr|+21 *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Έως το απόγευμα της 9ης Φεβρουαρίου 2020 ο Σπύρος Γιαννιώτης ήταν ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 800μ ελεύθερο.

Το είχε πετύχει το 2008 στο Πεκίνο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε μια κούρσα 1500μ ελεύθερο. Εκείνο το απόγευμα ο Σπύρος είχε πετύχει 2 ρεκόρ σε μια κούρσα. Στα 1500μ και στα 800μ αφού στο ολυμπιακό πρόγραμμα δεν υπήρχε το δεύτερο αγώνισμα...

Δώδεκα χρόνια μετά ο Κώστας Εγγλεζάκης σπάει το ρεκόρ του Γιαννιώτη στη Νίκαια της Γαλλίας και προκρίνεται στους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης όταν έμαθε για την επιτυχία του έσπευσε να τον συγχαρεί δημοσίως: «Συγχαρητήρια Κώστα Εγγλεζακη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και το πανελλήνιο ρεκόρ!! Ένα μεγάλο μπράβο και στον προπονητή σου Μιλτο Κανελλοπουλο!».

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics