Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2020

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επικράτησε με 19-7 επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα για την 3η αγωνιστική του Α’ προκριματικού ομίλου του World League.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών επικράτησε με 19-7 επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα για την 3η αγωνιστική του Α’ προκριματικού ομίλου του World League.ShareTweetΣε ρυθμούς ρελαντί η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 19-7 επί της Γεωργίας, στην Τιφλίδα, για την 3η αγωνιστική του Α’ προκριματικού ομίλου του World League.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση, ελέγχοντας από την αρχή τον ρυθμό και με καταιγισμό πυρών στην επίθεση.
Η Εθνική μας ομάδα κοιτάει πλέον το Προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ (22-30 Μαρτίου) όπου θα βρει στον δρόμο της και πάλι τη Γεωργία (την είχε αντιμετωπίσει και στο Ευρωπαϊκό όπου επίσης την είχε νικήσει εύκολα) καθώς και τον Καναδά, την Βραζιλία, το Μαυροβούνιο και την ομάδα 1 της Ασίας.
powered by Rubicon ProjectΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 7-19
Τα οκτάλεπτα: 1-5, 2-4, 3-5, 1-5.
ΓΕΩΡΓΙΑ: Σουμπλάτζε, Ντάβανι, Τσρεπούλια 1, Ιμνασβίλι, Αντεισβίλι, Γιέλατσα 3, Τζαχάια, Μέσκι, Σασιασβίλι 1, Μαρκαβελίντζε, Μπαράλντι 1, Βαπένσκι 1, Ραζμάντζε.
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης 1, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 2, Δερβίσης 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 4, Γαλανίδης, Κάκαρης.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics