Breaking News
14 Ιουλίου 2020

Ο Γιώργος Ντόσκας μίλησε για την φετινή πορεία του Ναυτικού Ομίλου Χίου, το αύριο αλλά και το νέο πρωτάθλημα.

 

Ο μεγάλος στόχος του Ναυτικού Ομίλου Χίου για την περίοδο 2019-20 ήταν να κρατήσει την ομάδα πόλο ανδρών στην Α1 και την επόμενη σεζόν και τα κατάφερε.

Η ΚΟΕ ασφαλώς και αποφάσισε να μην πέσει καμία ομάδα λόγω του covid-19 στην Α2 και ο προ τελευταίος ΝΟΧ του Γιώργου Ντόσκα εάν δεν ίσχυε αυτή η απόφαση θα είχε να δώσει μεγάλο αγώνα στα πλέι άουτ.

Τέλος καλό όλα καλά. Ο νεαρός προπονητής και πρώην διεθνής άσος του ΝΟΧ και του Ολυμπιακού, Γιώργος Ντόσκας, μίλησε στο gazzetta.gr για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, τα νέα παιδιά, την επόμενη σεζόν αλλά και το πρωτάθλημα που περιμένει πιο ανταγωνιστικό.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλους μας στον ΝΟΧ. Το μπάτζετ μας είναι πολύ χαμηλό αλλά υπάρχει όρεξη και μεράκι από την διοίκηση να σταθεί ψηλά η ομάδα πόλο ανδρών που έχει δοξάσει το νησί και έχει βγάλει σπουδαίους παίκτες», λέει αρχικά ο Γιώργος Ντόσκας.

Ο ΝΟΧ μεταξύ άλλων έχει δώσει στην ελληνική υδατοσφαίριση τον Γιώργο Ντόσκα, τον Γιάννη Φουντούλη, την Μαρία Τσουρή και άλλους παίκτες και παίκτριες που έφτασαν στις εθνικές ομάδες και έπαιξαν σε κορυφαίο επίπεδο στην Ευρώπη.

«Ο ΝΟΧ έκλεισε φέτος 90 χρόνια. Είναι μεγάλη η ιστορία του ομίλου. Εμείς στο πόλο κάνουμε μια προσπάθεια με τις Ακαδημίες μας για να βγάλουμε νέα ταλέντα. Φέτος έπαιζαν στην πρώτη ομάδα παιδιά 16 και 17 ετών.

Έχουμε αρκετούς διεθνείς σε μικρές ηλικίες και είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Ο ΝΟΧ στηρίζει τα νέα παιδιά από τη Χίο και επενδύει σ' αυτά», μας λέει ο 36χρόνος ο οποίος το 2005 είχε κατακτήσει με την εθνική ομάδα το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τώρα όσο αφορά τους στόχους τονίζει: «Τόσο φέτος, όσο και τη νέα χρονιά στόχος είναι η παραμονή. Η δουλειά μας είναι να βγάλουμε νέα παιδιά και να τους δώσουμε ευκαιρίες. Θα προσπαθήσουμε να τα πλαισιώσουμε και με κάποιους έμπειρους παίκτες για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τη νέα χρονιά θα πέσουν 4 ομάδες και θα είναι πολύ δύσκολη η παραμονή».

Ήδη στο ελληνικό πρωτάθλημα έχουν ανακοινωθεί μεταγραφές όπως εκείνη του Ράντζεν στην ΑΕΚ και του Μίτροβιτς στον Απόλλωνα ενώ ο Ολυμπιακός έχασε τους ξένους του αλλά και κάποιους Έλληνες.

«Κοίτα καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός και προς τα επάνω και προς τα κάτω. Μακάρι να παίζουν σπουδαίοι παίκτες στο πρωτάθλημα μας και να ανέβει το επίπεδο. Το έχουμε ανάγκη.

Από την άλλη τόσα χρόνια που είμαι στις πισίνες ξέρω ότι οι μεταγραφές από μόνες τους δεν εξασφαλίζουν τίτλο σε κάποια ομάδα. Θέλει πολύ δουλειά και ειδικά στο άθλημα μας και υπομονή. Ο Ολυμπιακός μπορεί να δείχνει πως πάει σ' ένα μεταβατικό στάδιο αλλά έχει παίκτες πρωταθλητές και ότι και να γίνει θα είναι και πάλι το φαβορί για την Α1», σημειώνει ο Γιώργος Ντόσκας.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics