Breaking News
19 Ιουλίου 2020

Οι δηλώσεις των κοριτσιών και του προπονητή του Ολυμπιακού μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

 

Μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον Ολυμπιακό ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Χάρης Παυλίδης είπε μεταξύ άλλων:

«Ελπίζω να μείνουν όλες οι κοπέλες στο σύλλογο. Τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχτούν. Ελπίζω του χρόνου να είμαστε όλοι εδω.Μας μένει η πίκρα λόγω της διακοπής της Ευρωλίγκας.

Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα και αρκεστήκαμε στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, με αρκετά καλή απόδοση εάν σκεφτούμε τη μεγάλη διακοπή.Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με ταλέντο, νέα παιδιά που έχουν μέλλον».

Η MVP του Final-4 Ελευθερία Πλευρίτου είπε: «Ιδανικά τελείωσε η σεζόν. Κάναμε το νταμπλ. Είχαμε δυσκολίες.

Είμαστε ευχαριστημένες, είμαστε αήττητες. Αυτές οι διακρίσεις βγαίνουν μέσα από την ομάδα για να είμαι η καλύτερη παίκτρια και να είμαι πρώτη σκόρερ. Λόγω καραντίνας, μας μένει μια πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάμε πολύ ψηλά στην Ευρώπη».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics