Breaking News
26 Ιουνίου 2021

Formula 1- Στύρια: Ο πιλότος της Red Bull έδειξε πως βρίσκεται ένα κλικ μπροστά από τον ανταγωνισμό



Ο Μαξ Φερστάπεν έκανε και στα δεύτερα ελεύθερα δοκιμαστικά, την Παρασκευή, τον καλύτερο χρόνο. Όπως είχε κάνει και στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, το πρωί της Παρασκευής. Ο πιλότος της Red Bull έδειξε πως βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό και βάζει πλώρη για τη νίκη την Κυριακή, στο 8o Γκραν πρι της Formula 1 για το 2021.

 Οι προγνώσεις για καταιγίδες δεν επαληθεύτηκαν
Οι προγνώσεις του καιρού που ήθελαν βροχές και καταιγίδες κατά τη διάρκεια των δεύτερων δοκιμαστικών της Παρασκευής (25 Ιουνίου) δεν επιβεβαιώθηκαν. Αυτή ήταν μία καλή εξέλιξη για οδηγούς και ομάδες. Ο Φερστάπεν ήταν ο ταχύτερος όλων, αν και σε ρυθμό αγώνα καλύτερος ήταν ο Λιούις Χάμιλτον. Με ελάχιστη διαφορά, της τάξης χιλιοστών του δευτερολέπτου, από τον Ολλανδό.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, o Λιούις Χάμιλτον, έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο. Και η τεράστια έκπληξη είναι πως βρέθηκε πίσω από τον Ντάνιελ Ρικιάρντο που έκανε τον δεύτερο καλύτερο γύρο με την McLaren και τον Εστεμπάν Οκόν με την Alpine.

Απογοήτευσαν Ferrari και Μπότας
Η απογοήτευση προήλθε από τις δύο Ferrari και τη δεύτερη Mercedes. Ο Κάρλος Σάινθ ήταν και πάλι ταχύτερος του Σαρλ Λεκλέρ. Ο Ισπανός βρέθηκε στην 11η θέση και ο Μονεγάσκος στην 13η. Μεταξύ των δύο πιλότων της σκουντερία τερμάτισε ο Βάλτερι Μπότας.

Στην 1η 10άδα, και πίσω από τον 4ο Λιούις Χάμιλτον, βρέθηκαν οι:

5. Φερνάντο Αλόνσο (Alpine), Σεμπάστιαν Φέτελ (Aston Martin), Λάντο Νόρις (McLaren), Λανς Στρολ (Aston Martin), Σέρχιο Πέρεζ (Red Bull) και Αντόνιο Τζιοβινάτζι (Alfa Romeo).
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Αποκλεισμός στους «32» για τον Γκιώνη

 

Λευτέρης Πετρούνιας: «Φύγαμε για Τόκιο»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics