Breaking News
10 Οκτωβρίου 2021

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έκανε η εθνική ομάδα Νέων Γυναικών (Κ20) στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, που διεξάγεται στην πόλη Νετάνια στο Ισραήλ.

 

Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Γυναικών: Θρίαμβος της Ελλάδας (12-6) επί της Ιταλίας στην πρεμιέρα
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, επικράτησε 12-6 της Ιταλίας, σε αναμέτρηση για τον Α` όμιλο της διοργάνωσης, καθώς οι νεαρές διεθνείς της Αλέξιας Καμμένου και της Ευτυχίας Καραγιάννη, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στις Ιταλίδες.

Η εθνική προηγήθηκε με 7-3 στο ημίχρονο και με 10-4 στο τρίτο οκτάλεπτο, με πολύ καλή άμυνα και πρωταγωνίστριες τις Ιουλιανά Κοντονή (5 γκολ), Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (3) και Ειρήνη Νίνου (3).


Τα οκτάλεπτα: 3-2, 4-1, 3-1, 2-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου-Ευτυχία Καραγιάννη): Ζαφειράκη, Τριχά, Φουντωτού, Σιούτη 1, Κανετίδου, Γιαννοπούλου, Νίνου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Κατσιμπρή, Μπιτσάκου, Κοντονή 5, Τορνάρου, Καρύτσα.

Για την Ιταλία σκόραραν: Τζουστίνι 3, Μπετίνι 1, Κορντοβάνι 1, Τσεργκόλ 1.

Επόμενος αγώνας για την εθνική ομάδα, είναι αυτός με αντίπαλο την Σλοβακία (Δευτέρα (11/10, 20.30) ενώ την Τρίτη (12/10, 13:30) θα αντιμετωπίσει την Γερμανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

fosonline.gr

Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics