Breaking News
13 Μαΐου 2023

Παγκόσμιο Κύπελλο: Στην 7η θέση η Κορακάκη στο σπορ πιστόλι 25μ.



Η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την 7η θέση στα 25 μέτρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού.

Παγκόσμιο Κύπελλο: Στην 7η θέση η Κορακάκη στο σπορ πιστόλι 25μ.
Μετά το χρυσό μετάλλιο στα 10μ. αεροβόλου πιστολιού, η Άννα Κορακάκη κυνήγησε μία διάκριση και στο σπορ πιστόλι 25μ. Έκανε το πρώτο βήμα περνώντας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού, όπου κατετάγη τελικά 7η. Μπορεί να μην πήρε μετάλλιο, αλλά έδειξε ότι παραμένει πάντοτε στις κορυφαίες του κόσμου, γιατί δεν είναι και λίγο να βγαίνει 7η σε όλο τον πλανήτη!

Με σκορ 294 (10X), η ίδια ολοκλήρωσε τον αγώνα της στις βολές ακριβείας καταλαμβάνοντας την 5η θέση, ενώ συνέχισε με τις βολές ταχύτητας, συγκεντρώνοντας 294 πόντους. Συγκεντρώνοντας συνολικά 588-18x προκρίθηκε με τη δεύτερη επίδοση στον τελικό. Εκεί, συγκέντρωσε 15 πόντους και κατέλαβε την 7η θέση, με την Κινέζα Σιξουάν Φενγκ να κατακτάει το χρυσό μετάλλιο.

fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 13 Μαΐου γιορτάζουν

 

 

 

 

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 0-2 (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics