Breaking News
17 Οκτωβρίου 2023

Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης: Εκπροσώπησε τον ΕΓΟΗ ο Δημόπουλος



Πρώτη φορά κολυμβητής του ΕΓΟΗ σε Παγκόσμιο Κύπελλο
Μία σπουδαία εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει ο κολυμβητής του ΕΓΟΗ Αντώνης Δημόπουλος που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ και στο οποίο έλαβε μέρος η ελίτ του αθλήματος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου κολυμβητής του ΕΓΟΗ ως μέλος Προεθνικής Ομάδας έχοντας πιάσει το Όριο συμμετείχε σε Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης - World Aquatics Swimming World Cup 2023 Greece Athens που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ 13 - 15 Οκτωβρίου.

Ο λόγος για τον Δημόπουλο Αντώνη (που έχει παραχωρηθεί με μεταγραφή στον Ηλυσιακό Αθηνών για φέτος), ο οποίος προπονείται απ' τον προπονητή μας κ. Δημόπουλο Γιάννη.

Με πολύ καλές επιδόσεις για αυτή την χρονική περίοδο και μια 24η θέση ανάμεσα σε 45 αθλητές στα 50 ύπτιο καθώς και μια 27η θέση ανάμεσα σε 39 αθλητές στα 100 ύπτιο σφραγίστηκε η εξαιρετική εμφάνιση του δεκαπεντάχρονου Ηρακλειώτη κολυμβητή μας!

Να τονίσουμε ότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν 470 περίπου ελίτ Κολυμβητές Έλληνες και Ξένοι μέλη Εθνικών Ομάδων καθώς και 10 Ολυμπιονίκες και 24 Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!

Το Δ.Σ. του ΕΓΟΗ συγχαίρει θερμά τον Αντώνη καθώς και τον προπονητή κ. Γιάννη Δημόπουλο και εύχεται καλές και πολλές επιτυχίες στο μέλλον που προμηνύεται λαμπρό!», αναφέρουν στον ΕΓΟΗ».

neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα

Η εθνική μας το πάλεψε κόντρα στην Ολλανδία, έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, αλλά τελικά "λύγισε"

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics