Breaking News
31 Ιανουαρίου 2024

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών γνώρισε την ήττα με 10-14 από τις ΗΠΑ σε φιλικό παιχνίδι, πριν αναχωρήσει για την Ντόχα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

 

Εθνική γυναικών: Φιλική ήττα από τις ΗΠΑ πριν το Παγκόσμιο
Με ένα σπουδαίο φιλικό ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών πριν αναχωρήσει για την Ντόχα, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε με 10-14 από τις ΗΠΑ στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Ο βαθμός δυσκολίας ήταν βεβαίως πολύ μεγάλος, αλλά παραμονές του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος η Αλεξία Καμμένου ήθελε να δοκιμάσει την ομάδα παίζοντας… στα κόκκινα.


Η Αλεξία Καμμένου χρησιμοποίησε στη θέση της φουνταριστού κατά διαστήματα τις Ξενάκη (που πήρε χρόνο παίζοντας και στη περιφέρεια), Μυριοκεφαλιτάκη που επανήλθε και Ασημάκη. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε η Ελένη Σωτηρέλη, στη συνέχεια έπαιξε η Ευαγγελία Καρύτσα και στη τελευταία περίοδο η Χρυσή Διαμαντοπούλου (μαζί με την Ιωάννα Σταματοπούλου είναι οι δυο επιλογές για το παγκόσμιο).

Πρώτος αγώνας της Εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι αυτός την Κυριακή 4/2 στις 11:00 ώρα Ελλάδας με αντίπαλο την Γαλλία.

ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ 10-14

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 5-2, 3-6, 1-2

ΕΛΛΑΔΑ(Αλεξία Καμμένου): Σωτηρέλη, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Ασημάκη 1, Πάτρα, Νίνου 3, Βασιλική Πλευρίτου, Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Καρύτσα, Ελληνιάδη, Τριχά 1, Διαμαντοπούλου..

ΗΠΑ( Άνταμ Κρικόριαν): Τζόνσον, Μούσελμαν 3, Πρέντις 1, Φατάλ 1, Φλιν 1, Στέφενς 2, Ράνεϊ, Νούεσουλ 2, Ρέμερ 2, Βέμπερ, Άουσμους 1, Λόνγκαν, Σέκουλιτς, Μαμολίτο 1.


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 31/01

 

 

 

 

Ήττα με 3-2 στον πρώτο προημιτελικό του Europe Cup για την Μπογκόρια του Γκιώνη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics