Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2018

Η Σοφία Γκότζια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατάβαση γυναικών του αλπικού σκι, στο πλαίσιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Πιονγκτσάνγκ.

Η 25χρονη Ιταλίδα ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στο αγώνισμα σε 1:39.22 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, πανηγυρίζοντας το «παρθενικό» Ολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας της.

Η αθλήτρια από το Μπέργκαμο, άφησε στην δεύτερη θέση τη Ράγκνχιλντ Μοβίνκελ από τη Νορβηγία, η οποία ήταν μόλις εννέα εκατοστά του δευτερολέπτου πιο αργή από τη νικήτρια (1:39.31) και κατέκτησε το δεύτερο ασημένιο μετάλλιό της στην Πιονγκτσάνγκ (σ.σ. ήταν δεύτερη και στο γιγαντιαίο σλάλομ).

Την τρίτη θέση στην κατάβαση, κατέκτησε η Λίντσεϊ Βον. Η 33χρονη Αμερικανίδα σημείωσε επίδοση 1:39.69 και πρόσθεσε το χάλκινο στα άλλα δύο μετάλλια που διαθέτει στην κατοχή της από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ (ένα χρυσό στην κατάβαση και ένα χάλκινο στο Super-G).

Το πλήρες τηλεγράφημα του Δημήτρη Κοντογεώργου στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics