Breaking News
23 Οκτωβρίου 2017

Η ομάδα του Καναδά είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στη Regular Season από την περασμένη αγωνιστική, μετά και το 1-0 επί της Montreal Impact, ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει απόλυτα δικό της το ρεκόρ των νικών και της συγκομιδής βαθμών σε μια σεζόν (έχει ισοφαρίσει τις επιδόσεις των Seattle Sounders και Λ.Α. Γκάλαξι στις δύο κατηγορίες).


Απέναντι στην Ατλάντα, ο Ζόσι Άλτιντορ ισοφάρισε την πρώτη φορά σε 1-1 στο 60′ και ο Τζιοβίνκο στο 84′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2 για ν’ αποφευχθεί η ήττα, ωστόσο, ήταν… όλα τα λεφτά το σκηνικό λίγο μετά το πρώτο γκολ.
Ο σκόρερ της Toronto FC πανηγυρίζει, ένας οπαδός πετάει ποτήρι με μπύρα, ο Αμερικανός φορ προσπαθεί να κάνει κεφαλιά, ενώ ο άλλοτε φορ της Γιουβέντους το παίρνει και πίνει μια γουλιά!

pressaris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics