Breaking News
26 Οκτωβρίου 2017

Ο ISIS απειλεί το Μουντάλ της Ρωσίας και τον Λιονέλ Μέσι. Τρεις φωτογραφίες που προκαλούν τρόμο διέρρευσε στον Τύπο το ισλαμικό κράτος, μέσω του Wafa Media Foundation.

Η πρώτη δείχνει τον Λιονέλ Μέσι να να βγάζει δάκρυα με αίμα γράφοντας: «Πολεμάτε ένα κράτος το οποίο δεν έχει την αποτυχία στο λεξικό του».
Οι άλλες δύο δείχνουν τζιχαντιστές να είναι μπροστά από την Volgograd Arena, ένα από γήπεδα της διοργάνωσης, κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια, αναφέροντας: «Εχθροί του Αλάχ στη Ρωσία σας ορκίζομαι ότι η φωτιά των Μουτζαχεντίν θα σας κάψει. Απλά περιμένετε» και στην άλλη αφίσα που είναι γραμμένη στα αραβικά αναφέρει: «Να μας περιμένετε».

  ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics