Breaking News
02 Δεκεμβρίου 2017

Μετά την σκανδαλώδη απόφαση του διαιτητή να ακυρώσει το πεντακάθαρο γκολ του Μέσι κόντρα στην Βαλένθια, ο διαιτητές... ξαναχτύπησαν εις βάρος των Καταλανών, ακυρώνοντας λανθασμένα το γκολ του Σουάρες απέναντι στην Θέλτα.

 

Τα διαιτητικά φαλτσοσφυρίγματα εις βάρος της Μπαρτσελόνα συνεχίζονται στην φετινή La Liga, με τον επόπτη να τα κάνει... μαντάρα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Θέλτα, ακυρώνοντας πεντακάθαρο γκολ των Καταλανών.

Συγκεκριμένα μια εβδομάδα μετά το σκανδαλώδες σφύριγμα του διαιτητή στην αναμέτρηση απέναντι στην Βαλένθια, με την ακύρωση του πεντακάθαρου τέρματος του Μέσι, οι «μπλαουγκράνα» έπεσαν εκ νέου θύματα της λανθασμένης κρίσης των διαιτητών, με το γκολ του Λουίς Σουάρες στο 25' να ακυρώνεται λανθασμένα ως οφσάιντ.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics