Breaking News
10 Μαΐου 2018

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε ένα ακόμα βήμα για το «Χρυσό Παπούτσι» («Golden Boot»), ένα βραβείο που δίνεται στον κορυφαίο σκόρερ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και το οποίο ο Αργεντινός επιθετικός έχει ήδη κερδίσει τέσσερις φορές.


Ο Μέσι, ο οποίος σημείωσε ένα γκολ χθες στη νίκη (5-1) της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ, έφτασε τα 34, τρία περισσότερα από τον πιο άμεσο διώκτη του, τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ.
Ο Μέσι, ωστόσο, έχει δύο παιχνίδια ακόμα να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα (Λεβάντε και Ρεάλ Σοσιεδάδ), ενώ ο Σαλάχ έχει μόνο ένα ακόμα παιχνίδι στην Premier League (Μπράιτον).
Οι υπόλοιποι...διώκτες είναι ήδη σε απόσταση πέντε ή περισσότερων γκολ. Να σημειωθεί ότι το γκολ σε κάθε πρωτάθλημα έχει διαφορετικό συντελεστή, ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας του τουρνουά.
Οι δέκα κορυφαίοι της σχετικής κατάταξης:


1.Μέσι Μπαρστελόνα 68 πόντοι 34 γκολ

2.Σάλαχ Λίβερπουλ 62 πόντοι 31 γκολ

3.Λεβαντόφσκι Μπάγερν 58 πόντοι 29 γκολ

4.Ιμόμπιλε Λάτσιο 58 πόντοι 29 γκολ

5.Καβάνι Παρί ΣΖ 56 πόντοι 28 γκολ

6.Ικάρντι Ιντερ 56 πόντοι 28 γκολ

7.Χάρι Κέιν Τότεναμ 54 πόντοι 27 γκολ

8.Κριστιάνο Ρονάλντο Ρεάλ Μαδρίτης 50 πόντοι 25 γκολ

9.Ζόνας Μπενφίκα 49,5 πόντοι 33 γκολ

10.Λουίς Σουάρες Μπαρτσελόνα 48 πόντοι 24 γκολ

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics