Breaking News
12 Μαΐου 2018

Ο Στάιν Σπίρινγκς της Σπάρτα Ρότερνταμ σημείωσε ένα ανεπανάληπτο αυτογκόλ στην αναμέτρηση με την Ντόρντρεχτ για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, «καρφώνοντας» τον τερματοφύλακα της ομάδας του από μακρινή απόσταση.

 


Στην προσπάθειά του να διώξει ο παίκτης της Σπάρτα εξαπέλυσε έναν κεραυνό, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και σημειώνοντας με αυτόν τον απίθανο τρόπο σίγουρα το αυτογκόλ της... δεκαετίας!

Μάλιστα, ο τερματοφύλακας της Σπάρτα πάει να αποκρούσει με το κεφάλι, προκειμένου να μην αποκρούσει με τα χέρια και θεωρηθεί έμμεσο. Τελικά η Σπάρτα κατάφερε να πάριε τη νίκη με 2-1 και να μην «πληρώσει» αυτό το τρελό αυτογκόλ.

gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics