Breaking News
09 Ιουνίου 2018

Το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχει ξεκινήσει, αλλά μεταξύ των διαιτητών έχει ήδη ανοίξει μεγάλη συζήτηση, ατυχώς δυσάρεστη, καθώς αφορά σκάνδαλο.

 


Στην ιστορική έλευση της τεχνολογίας στην ανώτατη ποδοσφαιρική διοργάνωση, μέσω της χρήσης του VAR και λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ 2018, η ομάδα των 63 βοηθών που επιλέχθηκαν για να βοηθήσουν τους 36 διαιτητές, οι οποίοι θα διευθύνουν τους αγώνες της διοργάνωσης, έχασαν ένα μέλος τους, τον Κενυάτη Άντεν Μάρβα, ο οποίος αποκλείστηκε με την κατηγορία της διαφθοράς.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από το BBC, που δήλωσε πως ο Μάρβα δέχθηκε την πρόταση για δωροδοκία, ύψους 500 ευρώ, από δημοσιογράφο της Γκάνα, ο οποίος ήταν κρυφό μέλος της FIFA.

Το «ναι» του βοηθού, ο οποίος έσπασε έτσι τον κώδικα της FIFA, επέφερε και τον αποκλεισμό του. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κένυας, της οποίας προεδρεύει ο Νικ Μουέντβα, δέχθηκε την απόφαση χωρίς να ασκήσει έφεση.

Sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics