Breaking News
21 Ιουνίου 2018

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι χωρίς αμφιβολία από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Σε μόλις δύο αγώνες έχει σημειώσει τέσσερα γκολ.



Είναι ο κορυφαίος σκόρερ του τουρνουά, έχοντας ξεπεράσει τον αριθμό των γκολ του σε προηγούμενες εμφανίσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Nike γνωρίζει τη σημασία του και την ιδιαίτερη σχέση του με την μπάλα. Γι αυτό και του αφιέρωσε ένα video:

«Η ακαταμάχητη ώθηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και η αφοσίωσή του στην προπόνηση είναι καλά τεκμηριωμένη», λέει η Nike. «Πίσω από όλα αυτά είναι η πίστη του στον εαυτό του. Είναι από εκείνους όχι μόνο έτοιμους για να αντιμετωπίσουν μια πρόκληση αλλά και να την κατακτήσουν, όπως έκανε στον πρώτο του αγώνα στο τουρνουά. Ο Ρονάλντο αποκαλύπτει ότι μιλάει στην μπάλα και φαίνεται ότι τον ακούει».

Στο βίντεο επιπλέον, αντιμετωπίζει τον...άλλον του εαυτό. Όπως όταν εκτελεί ένα φάουλ. Υποστηρίζοντας το σύνθημα «Πιστέψτε. Απλώς κάντε το».

Στην ίδια καμπάνια, ο CR7 μιλάει για το θεαματικό γκολ που σημείωσε ενάντια στη Γιουβέντους στο Champions League: «Ήταν ένα αξέχαστο γκολ, ίσως το καλύτερο που έχω σημειώσει εδώ και πολύ καιρό στην αθλητική καριέρα μου. Όταν πήγα να το κάνω αυτό και έβλεπα την μπάλα στον αέρα, σκέφτηκα ότι ίσως δεν θα την έφτανα, αλλά θα προσπαθήσω. Το έκανα. Ήταν επειδή έχω πάντα θετική σκέψη».


ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics