Breaking News
17 Φεβρουαρίου 2019

H Φιορεντίνα θριάμβευσε με σκορ 4-1 επί της ΣΠΑΛ σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από τη φάση του 74': όταν το VAR ακύρωσε γκολ των γηπεδούχων και έδωσε πέναλτι στην προηγούμενη φάση στους "βιόλα"!



Η τεχνολογία μέσω του Video Assistant Referee έχει μπει στη ζωή των ποδοσφαιρόφιλων Ιταλών εδώ και καιρό, ωστόσο αυτό που βίωσαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στις εξέδρες του "Paolo Mazza" ήταν κάτι το ιστορικό, που σπάνια συμβαίνει στα γήπεδα.

Αναφερόμαστε στη φάση του 74ου λεπτού όταν το σκορ μεταξύ της ΣΠΑΛ και της Φιορεντίνα (αγώνας για την 24η αγωνιστική της Serie A) ήταν στο 1-1 και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι καρδιές των γηπεδούχων πήγαν από τον παράδεισο στην κόλαση, την ώρα που το αντίθετο δρομολόγιο έκαναν οι καρδιές των φίλων της Φιορεντίνα.

Τότε, ο Βαλότι σκόραρε το 2-1 για λογαριασμό της ΣΠΑΛ και "απογείωσε" το γήπεδο, όμως βιάστηκε να πανηγυρίσει καθώς η συνέχεια βρήκε το VAR να... μπαίνει στη μέση και να φέρνει τούμπα την κατάσταση.


Ο διαιτητής Παϊρέτο ειδοποιήθηκε από τους ανθρώπους που χειρίζονται το VAR να ελέγξει μία φάση που είχε συμβεί 33 δευτερόλεπτα πριν, στην αντίπαλη περιοχή (στο 72:46, με το γκολ για την ΣΠΑΛ να σημειώνεται στο 73:19), και εκεί αντιλήφθηκε πως υπήρχε επαφή του Φελίπε με τον Κιέζα.

Η παράβαση υπήρχε και ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή: ακύρωσε το γκολ της ΣΠΑΛ προσγειώνοντας στο έδαφος τους "τρελαμένους" τιφόζι της και υπέδειξε το σημείο του πέναλτι υπέρ της Φιορεντίνα, με τον Βερετούτ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να δίνει προβάδισμα στους "βιόλα" στο 79'.


Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν και η συνέχεια βρήκε την Φιορεντίνα όχι απλά να παίρνει τη νίκη αλλά να το κάνει με εμφατικό τρόπο, κάνοντας το 3-1 με τον Χιοβάνι Σιμεόνε στο 80' και το 4-1 με τον Ζέρσον στο 88'.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics