Breaking News
11 Οκτωβρίου 2019

Αναφορά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου που διεξάγεται στην Κρήτη, με μεγάλα ονόματα όπως ο Κώστας Κατσουράνης και ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, έκανε το BBC.


Από τις 12 έως τις 20 Οκτωβρίου η καρδιά του μίνι ποδοσφαίρου θα χτυπάει στην Κρήτη και στο Ρέθυμνο, όπου διοργανώνεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Η παρουσία μεγάλων ονομάτων, καθώς και ένα γήπεδο-στολίδι έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα των μεγάλων Μέσων.

Έτσι, το BBC ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα στο τουρνουά της Κρήτης. Ξεκινώντας από το γήπεδο, το δημοσίευμα μιλάει για μία πανέμορφη κατασκευή στην παραλία του Ρεθύμνου. Πρόκειται για προκάτ γήπεδο που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της διοργάνωσης, ενώ έχει χωρητικότητα 3.200 θέσεων.

Την ίδια ώρα στο τουρνουά θα βρίσκονται διάσημα ονόματα του ποδοσφαίρου. Στην ελληνική ομάδα θα συμμετέχει ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος θα βοηθήσει τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Επιπλέον, αρχηγός διαιτητών είναι ο διάσημος διαιτητής Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ενώ διευθυντής ποδοσφαίρου της Αγγλίας είναι ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρον Άτκινσον.

Το πρόγραμμα ανοίγει με το παιχνίδι της Λετονίας απέναντι στην Αίγυπτο, ενώ η Ελλάδα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (13/10) κόντρα στο Μεξικό
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics