Breaking News
12 Οκτωβρίου 2019

Πριν από 23 χρόνια ο Ρονάλντο ή αλλιώς «φαινόμενο»... γλέντησε την άμυνα της Κομποστέλα και σημείωσε το καλύτερο γκολ της καριέρας του.


Στις 12 Οκτωβρίου 1996, ο διάσημος Βραζιλιάνος, φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Καταλανών με την Κομποστέλα (1-5), ξεκίνησε την διαδρομή του λίγο πριν την σέντρα και έφτασε μέχρι τα δίχτυα, έχοντας περάσει τους μισούς αντιπάλους του.

Όλα τα λεφτά πάντως, είναι η αντίδραση του τότε προπονητή της Μπαρτσελόνα, Μπόμπι Ρόμπσον, ο οποίος έχει γυρίσει στην πλευρά του πάγκο και κρατάει το κεφάλι του, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει αυτό που είδαν τα μάτια του.

Δείτε το βίντεο
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics