Breaking News
20 Απριλίου 2020

Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ευχήθηκε στον φίλο του, Ριβάλντο για τα 48α γενέθλιά του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στα social media με τη φανέλα του Ολυμπιακού από τη φιέστα του πρωταθλήματος της σεζόν 2005/06.



Oπαλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ και σπουδαίος Βραζιλιάνος, Ριβάλντο γιόρτασε την Κυριακή (19/4) τα 48α γενέθλιά του και μεταξύ εκείνων που του ευχήθηκαν ήταν κι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Μάλιστα, ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου επέλεξε μία φωτογραφία από τη φιέστα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού τη σεζόν 2005/06, όπου φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα και ανταλλάσσει πάσες με τον "Ρίμπο" για να του πει τα "χρόνια πολλά".

"Χαρά μου που σε γνώρισα προσωπικά και τιμή μου που έπαιξα δίπλα σου. Καταπληκτικό να σε βλέπω να προπονείσαι με την οικογένειά σου. Χρόνια πολλά Ρίμπο", αναφέρει το μήνυμα του Μαραντόνα.

Δείτε την ανάρτηση:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics