Breaking News
06 Μαΐου 2020

Ο πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Νιχάτ Οζντεμίρ ανακοίνωσε ότι όλα τα πρωταθλήματα της χώρας, ακόμα και σε ερασιτεχνικό επίπεδο θα ξεκινήσουν ξανά (ίσως και με κόσμο) το τριήμερο 12-14 Ιουνίου.


Την επιστροφή στα γήπεδα για όλες τις επαγγελματικές και ερασιτεχνικές κατηγορίες ανακοίνωσε ο πρόεδρος της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Νιχάτ Οζντεμίρ, που αποκάλυψε ότι τα επαγγελματικά πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν και πάλι στις 12 Ιουνίου, ενδεχομένως και με κόσμο στις εξέδρες: «Κάθε μέρα τα πάμε πολύ καλύτερα με την πανδημία. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο χωρίς να παρεκκλίνουμε από την πορεία μας. Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε όλα τα αναβληθέντα επαγγελματικά, αλλά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα το τριήμερο 12-13-14 Ιουνίου. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα παιχτούν οι αναμετρήσεις θα καθοριστούν από το Υπουργείο.

Θα έχουμε συναντήσεις με επιτροπή επιστημόνων, που θα μας παρουσιάσουν τις μελέτες τους και μετά θα μιλήσουμε απευθείας με τις ομάδες και τους συλλόγους των παικτών. Τίποτα δεν θα είναι όπως πριν, αλλά πρέπει να δούμε την νέα περίοδο ως ευκαιρία. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να το πετύχουμε, σεβόμενοι τις ατομικές και κοινωνικές μας ευθύνες.

Δεν έχουμε πλάνο για να σταματήσουν ξανά τα πρωταθλήματα. Θα επαναξιολογούμε την κατάσταση αν βρεθούν κάποια νέα κρούσματα. Αν βρεθεί κάποιος παίκτης με κορωνοϊό ενώ το πρωτάθλημα παίζεται, δεν υπάρχει πρόβλεψη για να διακοπεί το πρωτάθλημα. Το να παίξουμε τις αναμετρήσεις σε μία μόνο πόλη δεν ήταν ποτέ στην ατζέντα μας. Οι 13-14 από τις 18 ομάδες της Super League και οι 11 από τις 18 της πρώτης κατηγορίας ήθελαν να αρχίσουν ξανά τα πρωταθλήματα. Πιστεύουμε ότι σε 35 ημέρες που θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην χώρα να είναι πολύ καλύτερη».

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics