Breaking News
30 Μαρτίου 2021

Πρώτη νίκη για την Κύπρο του Νίκου Κωστένογλου, που με εντυπωσιακή εμφάνιση και υπέροχο τέρμα του Πίττα λύγισε την αντίσταση της Σλοβενίας με 1-0!


Απέναντι στην Σλοβακία ήταν εξαιρετική και άξιζε κάτι περισσότερο από το 0-0. Στην Κροατία ήταν πολύ αξιοπρεπής και το 1-0 ήρθε από μία αμυντική αδράνεια. Οι συνεχόμενες καλές εμφανίσεις για την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου ρευστοποιήθηκαν αυτή τη φορά με το 1-0 επί της Σλοβενίας, που ανέβασε την Κύπρο έστω και προσωρινά στην δεύτερη θέση του ομίλου της!

Το νέο αίμα της Κύπρου ήταν κυρίαρχο στο ΓΣΠ, αφόπλισε όλα τα όπλα των Σλοβένων και έπαιξε με θάρρος για το γκολ. Αυτό ήρθε στο 40ό λεπτό, όταν ο Πίττας με υπέροχη ατομική ενέργεια και άπιαστο σουτ στο παραθυράκι του Όμπλακ έκανε το 1-0.

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας αρνήθηκε το 2-0 σε τετ-α-τετ με τον Παπουλή (51’), ενώ ο σκόρερ είχε ακόμα μία μεγάλη στιγμή στο 86ο λεπτό, με τον Όμπλακ να δείχνει και πάλι την κλάση του.

Η Κύπρος με εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία δεν δέχθηκε καθαρές φάσεις από την αντίπαλο της, κράτησε ως το τέλος το 1-0 και με τους τρεις βαθμούς ανέβηκε -έστω και προσωρινά- στην δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από την Ρωσία, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο σε αυτή την προκριματική φάση.


Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους: Μιχαήλ, Ιωάννου, Αντωνίου, Π. Σωτηρίου, Κούσουλο, Παπουλή (82′ Λοΐζου), Κ. Σωτηρίου, Αρτυματά, Λαΐφη, Κάστανο (60′ Χάμπος), Πίττα.

sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Στέλλα Ρακιτζοπούλου – Ποδηλασία: «Να “πετάξουμε” ψηλά»

Με πρωταγωνίστρια την Τόλιου επέστρεψε η Νορμπέλο στις νίκες στη Serie A

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics