Breaking News
28 Μαρτίου 2016

Η Leicester συνεχίζει να ονειρεύεται την κατάκτηση του τίτλου και αν το θαύμα πραγματοποιηθεί πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα αποδυτήρια της ομάδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και ένας παράγοντας που παίζει σημαντικό ρόλο είναι και η παρουσία σε αυτά του Αυστριακού Christian Fuchs.

Ο Fuchs εκτός γηπέδου είναι αυτό που λέμε η ψυχή της ομάδας. Έχει καθιερώσει το hashtag #NoFuchsGiven και φορτώνει τα social media με βίντεο και φωτογραφίες από τη ζωή του στη Leicester αυτό τον ένα χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα.

Το πιο πρόσφατο δείγμα γραφής είναι η ρώσικη ρουλέτα με αβγά που έπαιξε με τον James Vardy κι έχασε αφού ο σκόρερ της ομάδας πέτυχε διάνα και επέλεξε τα ωμά αβγά με την πρώτη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics