Breaking News
28 Μαρτίου 2016

H Άλεξ Μόργκαν, παγκόσμια πρωταθλήτρια και χρυσή ολυμπιονίκης με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, είναι η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο.


Δεν το λέμε εμείς. Το λέει η Victoria Secret, η γνωστή εταιρεία εσωρούχων. Κι όσα να 'ναι οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν δει ένα σωρό κορμάρες, καθώς τα μοντέλα που συμμετέχουν στις επιδείξεις τους είναι διαλεγμένα ένα ένα. Η Μόργκαν είναι 26 χρόνων, γεννήθηκε στην Καλιφόρνια και αγωνίζεται ως επιθετικός. Το 2013 αναδείχθηκε κορυφαία παίκτρια της χρονιάς από τη FIFA, πήρε δηλαδή τη «Χρυσή Μπάλα».


Όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι μόνο καταπληκτική παίκτρια, αλλά και εντυπωσιακή γυναίκα. Κατάφερε να ξεπεράσει αθλήτριες του βόλεϊ και του τένις και να κερδίσει και αυτή την πρώτη θέση.

Η Αμερικανίδα έχει ποζάρει και για το Sports Illustrated «καίγοντας» καρδιές. Η Μόργκαν εμφανίστηκε μόνο με το μαγιό της ενώ δεν δίστασε να βγάλει το πάνω μέρος...

Δείτε στη media gallery φωτογραφίες της...050915 soccer alex morgan ln pi.vresize.1200.675.high .96

 

455bcd5fa10539584b7852405e13e29b original

 

alex morgan si swimsuit edition 02

 

alex morgan in sports illustrated 2014 swimsuit issue 1

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics