Breaking News
27 Ιουνίου 2016

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αργεντινή η πρόθεση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα της χώρας, μόλις στα 29 χρόνια του. Μια απόφαση που ο άσος της Μπαρτσελόνα προανήγγειλε μετά τον χαμένο τελικό του Copa America Centenario.


«Πιστεύω πως τέλος. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό, να σταματήσω από την Εθνική. Το σκέφτηκα στα αποδυτήρια. Έτσι αισθάνομαι τώρα, έτσι νομίζω τουλάχιστον. Φτάσαμε σε τέσσερις τελικούς, ήθελα έναν τίτλο όσο τίποτα άλλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι πολύ σκληρό, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα» δήλωσε.


«Προσπάθησα, έκανα ό,τι μπορούσα, αλλά δεν τα κατάφερα. Φαίνεται πως δεν είναι γραφτό... Είναι μεγάλη η στενοχώρια. Για μένα η παρουσία στον τελικό δεν είναι αρκετή, όπως και για τους υπόλοιπους υποθέτω. Δεν συμβιβάζομαι με αυτό. Δυστυχώς χάσαμε ξανά στα πέναλτι, αστόχησα κι εγώ...» συμπλήρωσε.


Ο 29χρονος Μέσι έχει κατακτήσει τα πάντα με την Μπαρτσελόνα αλλά κανένα σημαντικό τίτλο με την Εθνική, στην οποία είναι ο πρώτος σκόρερ με 55 τέρματα σε 112 συμμετοχές, έχοντας κάνει ντεμπούτο τον Αύγουστο του 2005 σε ηλικία 19 ετών.
Στον τελικό του Copa America Centenario ο «ψύλλος» έχασε το πρώτο πέναλτι, στην ήττα της Αργεντινής από τη Χιλή με 4-2 στη διαδικασία από τα 11 μέτρα, κι ενώ αγώνας και παράταση είχαν λήξει 0-0.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics