Breaking News
06 Ιουλίου 2016

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε να καταδικάσει τον Λιονέλ Μέσι και τον πατέρα του με 21 μήνες φυλάκιση για φοροδιαφυγή.

Σε φυλάκιση 21 μηνών καταδικάστηκε ο σταρ του ποδοσφαίρου της Barcelona Lionel Messi, αφού δικαστήριο της Μπαρτσελόνα τον βρήκε ένοχο για τρεις υποθέσεις φορολογικής απάτης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Το δικαστήριο καταδίκασε και τον πατέρα του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή σε 21 μήνες φυλάκιση για τις ίδιες κατηγορίες. Βέβαια μπορεί να ασκηθεί έφεση από το ισπανικό ανώτατο δικαστήριο, σύμφωνα με το δικαστήριο.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία, οι ποινές φυλάκισης που είναι μικρότερες των δύο χρόνων μπορούν να είναι εξαγοράσιμες, κάτι που σημαίνει ότι ο Messi και ο πατέρας του πιθανότατα δεν θα πάνε στη φυλακή.
Το δικαστήριο διέταξε τον Messi να πληρώσει ένα πρόστιμο της τάξης των €2 εκατ. και τον πατέρα του να πληρώσει €1,5 εκατ. για τα εγκλήματα.


sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics