Breaking News
10 Ιουλίου 2016

Άφησε άφωνους με την ατάκα του τους δημοσιογράφους στην συνέντευξη Τύπου πριν τον τελικό του Euro ο Φερνάντο Σάντος.

Αφού τόνισε πως δεν έχει σημασία ο τίτλος του φαβορί, αλλά το ποιος θα κερδίσει, ο Φερνάντο Σάντος υποσχέθηκε στους Πορτογάλους πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να σηκώσουν την κούπα. Παράλληλα, απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε σχετικά με τον αμυντικό τρόπο που προσεγγίζει τα ματς, ενώ δήλωσε πως δεν τον προβληματίζει καθόλου η αρνητική παράδοση της ομάδας του κόντρα στους «τρικολόρ».

Αναλυτικά:

«Η Γαλλία είναι το φαβορί. Το είχα ξαναπεί πως ήταν μαζί με την Γερμανία και την Ισπανία. Παίζουν στην έδρα τους κι έχουν την στήριξη των οπαδών τους. Βρίσκονται μπροστά σε μία συνηθισμένη πρόκληση, όμως είναι άλλο πράγμα το να είσαι το φαβορί κι άλλο το να κερδίσεις. Πιστεύω ότι εμείς θα κερδίσουμε.

Η Πορτογαλία έχει την εμπειρία από το 2004. Η Γαλλία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο και ο Ντεσάν έχει εμπειρίες από τελικούς. Εμείς θέλουμε να κάνουμε στο φινάλε το καλύτερό μας παιχνίδι. Η Πορτογαλία είναι μια καλή ομάδα ανεξάρτητα από το τι θα γίνει αύριο».

Για το ποιο είναι το μήνυμά του στους Πορτογάλους: «Να μας εμπιστευτούν και να είναι σίγουροι πως θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Για το είναι άνετος τώρα σε σχέση με το πώς ένιωθε πριν τρεις εβδομάδες: «Όσο προχωράς έχεις αυτοπεποίθηση, η ομάδα παράλληλα βελτιώνεται, είναι λογικό».

Για το κούρεμα του Κουαρέσμα: «Είναι ένα αριστούργημα».

Για το αν είναι ο Κριστιάνο ο καλύτερος στον κόσμο: «Ναι, σίγουρα».

Για το αν πέρασε σε μια άλλη εποχή η Πορτογαλία από την στιγμή που ανέλαβε: «Χρειάζεται καιρός και μπόλικη δουλειά για να το πει κανείς αυτό».

Για όσους λένε ότι παίζει υπερβολικά αμυντικά: «Περιμένω στους τίτλους την ημέρα μετά τον τελικό να γράφουν: “Η Πορτογαλία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης, νικώντας 0-0»!

Για τον αν φοβάται την έλλειψη εμπειριών από τους παίκτες του: «Η εμπειρία είναι κάτι σημαντικό, αλλά εξίσου σημαντικά είναι και η φρεσκάδα και η ποιότητα».

Για το αν φοβάται την αρνητική παράδοση κόντρα στην Γαλλία: «Δεν παίζουμε κόντρα στην ιστορία, παίζουμε απέναντι στην Γαλλία, η οποία έχει καλή ομάδα που σεβόμαστε αλλά με την στρατηγική μας θα την κερδίσουμε».
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics