Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2017

Η εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει απόψε (13/9, 18:45, ΕΡΤ1) τη Ρωσία, για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.


Ο Κώστας Μίσσας δεν είχε κάποιο απρόοπτο στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος κι έτσι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του για τον “μεγάλο” αγώνα με τη Ρωσία . Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε για τη ‘’μάχη’’ με τους Ρώσους: «Οι οκτώ ομάδες που έχουν φτάσει εδώ είναι όλες πολύ καλές. Όλες θέλουν να προχωρήσουν, παίζει ρόλο ποιος το θέλει πάρα πολύ και ποιος θα κάνει την υπέρβαση. Η μαχητικότητα παίζει μεγάλο ρόλο και θα πρέπει η Ρωσία να μη βρει ρυθμό. Η επιθετική άμυνα είναι πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι για να τους αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Θεωρώ πως έχουμε πιθανότητες, αν προσεγγίσουμε το ματς με λογική και σοβαρότητα. Θέλουμε να τρέξουμε, από τη στιγμή που θα έχουμε τη συγκέντρωση να πάρουμε τα ριμπάουντ. Η Ρωσία παίζει επίσης επιθετικά στην άμυνα και θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να χτυπάμε στη δεύτερη και τρίτη γραμμή άμυνας. Θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά τον αριθμό των λαθών μας, που είναι κοντά στα 10. Σε αυτή τη λογική υπάρχει συγκεκριμένη προετοιμασία. Ο Σβεντ πρέπει να αποκοπεί από την ομάδα και ένα άλλο στοιχείο είναι πως η Ρωσία παίζει κάποιες φορές με δύο τεσσάρια και χωρίς σέντερ. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα στοιχεία για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συγκέντρωση και το θέλω, περισσότερο από τους αντιπάλους, είναι πολύ σημαντικά για να τρέξεις, να πάρεις ένα ριμπάουντ και στη συνέχεια να έχεις την υπομονή να χτυπάς σε συγκεκριμένους παίκτες, κάτι που έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κάνουμε».
Το κλίμα στη “γαλανόλευκη” είναι πολύ καλό, με την αυτοπεποίθηση των παικτών να βρίσκεται στα… ύψη, λίγες ώρες πριν το ματς με τη Ρωσία.
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics