Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2017

Στο θέμα που προέκυψε πριν το Ευρωμπάσκετ 2017 και τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του από την Εθνική ομάδα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στη media day των Μιλγουόκι Μπακς.


«Μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα. Η κατάσταση στο γόνατό μου βελτιώνεται διαρκώς» δήλωσε ο Έλληνας αστέρας των «ελαφιών», ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απουσία του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.
«Η απόφαση ήταν μια από τις πιο δύσκολες, ειδικά όταν ξέρεις πως έχεις μια ολόκληρη χώρα πίσω σου, που σε περιμένει να αγωνιστείς. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις μου ως αθλητής», υπογράμμισε ο Αντετοκούνμπο.
«Ήταν όμως η καλύτερη επιλογή για μένα και την οικογένειά μου. Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να παίξω, δεν μπορούσα να παίξω. Υπάρχει πολύς κόσμος που με στηρίζει, κόσμος από το Μιλγουόκι και την Ελλάδα. Είναι πάντα δίπλα μου στα social media, με στηρίζουν και θέλω να τους ευχαριστήσω γι΄ αυτό», συμπλήρωσε.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics