Breaking News
02 Δεκεμβρίου 2017

Για ακόμη μία φορά ο Παναθηναϊκός μετέτρεψε σε... περιπέτεια την αγωνιστική υποχρέωσή του στην Euroleague, παλεύοντας -κυρίως με τον... εαυτό του- για 30 λεπτά απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, μέχρι να έρθει το... ξέσπασμα της τέταρτης περιόδου και να πάρει τη νίκη...

Κατάσταση η οποία δεν παραξενεύει τον Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος, αμέσως μετά την υπεράσπιση του «πράσινου κάστρου» κόντρα στους Ισπανούς, έσπευσε να επισημάνει σε δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι... «ομάδα δευτέρου ημιχρόνου».

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ έδωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τον τίτλο της χθεσινοβραδινής (1/12) επιτυχίας, με την οποία ο Παναθηναϊκός παρέμεινε η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της στην Euroleague, και δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον... «Νot in my house».

Παράλληλα, υπογράμμισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν να αγωνίζονται «πεινασμένοι» για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κατάταξης, αποθέωσε τον Νικ Καλάθη, τόνισε ότι ο ομογενής γκαρντ μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ αποτελούν «τρομακτικό δίδυμο», ενώ χαρακτήρισε «clutch shooter» τον Νίκο Παππά.

Τέλος, ενόψει της εκτός έδρας δοκιμασίας που ακολουθεί στο Κάουνας απέναντι στην Ζαλγκίρις, ο Σίνγκλετον τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα παλέψουν για το «διπλό» για χάρη του Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος επιστρέφει σε... γνώριμα γι' αυτόν λημέρια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο Κρις Σίνγκλετον:

- Τι τίτλο θα έβαζες στην αποψινή επιτυχία του Παναθηναϊκού;

«Εφέτος συνεχίζουμε αυτό που κάναμε και πέρυσι με επιτυχία, να προστατεύουμε δηλαδή το "σπίτι" μας, με εξαίρεση φυσικά τα περσινά πλέι οφ. Με βάση, λοιπόν, το αήττητο που έχουμε στην εφετινή Euroleague, με τελευταία επιτυχία την αποψινή, τότε ο τίτλος θα μπορούσε να είναι "not in my house". Όποιος αντίπαλος έρθει στο ΟΑΚΑ θα... δεινοπαθήσει από εμάς στο αγωνιστικό κομμάτι και από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος στις κερκίδες».

- Πέμπτη διαδοχική νίκη η αποψινή, αυξάνοντας το ρεκόρ σε 7-3 και παραμένοντας σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή της κατάταξης, πίσω από Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ.

«Συνεχίζουμε την "καταδίωξη" της κορυφής. Ακριβώς από πάνω μας έχουμε τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα συνεχίσουμε να παίζουμε σαν ομάδα για να "αναρριχηθούμε" στην πρώτη θέση της κατάταξης. Θα παίζουμε "πεινασμένοι" και είμαι σίγουρος ότι θα ανέβουμε πρώτοι».

- Το σίγουρο είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια ο Παναθηναϊκός επιλέγει τη δύσκολη διαδρομή για να φτάσει στη νίκη. Και σήμερα έπρεπε να περάσουν 30 λεπτά για να βγάλετε αντίδραση και να προστατεύσετε την έδρα σας.

«Μέχρι στιγμής δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα δευτέρου ημιχρόνου. Κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως μέσα από την επίθεσή μας, αλλά στο ημίχρονο εντοπίζουμε τα λάθη μας, βάζουμε σε λειτουργία την άμυνα και φτάνουμε στη νίκη».

- Πολύτιμη εμφάνιση από εσένα στο παιχνίδι, αλλά Καλάθης και Γκιστ, οι οποίοι τελείωσαν τον αγώνα με νταμπλ νταμπλ, ήταν απολαυστικοί...

«Ο Καλάθης συνεχίζει να κάνει αυτό που άρχισε από την αρχή της σεζόν, να είναι πρωταγωνιστής. Τον βλέπεις σε ορισμένα σημεία του αγώνα και δεν μπορείς να πιστέψεις αυτά που κάνει. Αποκτάμε κίνητρο από αυτόν και προσθέτουμε και εμείς ό,τι έχουμε στο παιχνίδι. Μαζί με τον Γκιστ σίγουρα αποτελούν ένα τρομακτικό δίδυμο».

- Ο Νίκος Παππάς, όμως, εξελίσσεται σε άνθρωπο της τελευταίας περιόδου...

«Όποιος παρακολουθεί το ευρωπαϊκό μπάσκετ γνωρίζει ότι ο Παππάς είναι ένας clutch shooter. Τον χρειαζόμαστε, ενώ ο ίδιος λατρεύει να παίρνει πάνω του τις κρίσιμες στιγμές του αγώνα. Στην τέταρτη περίοδο κάθε αγώνα ξέρουμε ότι θα είναι εκεί και θα περιμένει το σουτ».

- Και τώρα Κάουνας, απέναντι στην Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους...

«Ανυπομονούμε γι' αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι, όπως και ο Λεκαβίτσιους περιμένει για την επιστροφή του στο Κάουνας. Θα παλέψουμε να πάρουμε το "διπλό" για τον Λεκαβίτσιους. Θα αγωνιστούμε σαν ομάδα και θα πετύχουμε...».

ΑΠΕ ΜΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics