Breaking News
31 Μαρτίου 2016

Η Euroleague θα βραβεύσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα (1/4, 21:45), θέλοντας να τον τιμήσει με τον δέοντα τρόπο για την προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η εβδομάδα που διανύουμε είναι εν πολλοίς αφιερωμένη στον αρχηγό του "τριφυλλιού", αφού όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

Για να μπούμε στο σωστό κλίμα, η Euroleague ξεχώρισε τις δέκα καλύτερες φάσεις από την πορεία του "3D" στην Euroleague. Οι ασίστ - σήμα κατατεθέν, τα κλεψίματα και φυσικά τα μεγάλα τρίποντα που τον έκαναν έναν από τους πιο clutch player που έχουν περάσει ποτέ από τα ευρωπαϊκά παρκέ.

Αν θέλετε να δείτε τι είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αυτό το Top 10 λέει όλη την αλήθεια. Απολαύστε!

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics