Breaking News
20 Απριλίου 2016

Το «μάρμαρο» για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια της Ευρωλίγκα πλήρωσε ο προπονητης της ομάδας Σάσα Τζόρτζεβιτς, που απολύθηκε από τους πράσινους.

Και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν τόσο ο άδοξος αποκλεισμός από το Final Four της διοργάνωσης, όπου ο Παναθηναϊκός έτσι κι αλλιώς δεν ήταν το φαβορί στη σειρά με τους Ισπανούς, όμως, η απογοητευτική εικόνα στον πρώτο και στον τρίτο αγώνα, ώθησε τη διοίκηση στη λύση της συνεργασίας με τον Σέρβο τεχνικό.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς».

Πλέον, μένει να φανεί ποιος θα είναι ο διάδοχος του Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της ομάδας, καθώς ακολουθούν τα κρίσιμα πλέι οφ της Α1 ανδρών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics