Breaking News
10 Φεβρουαρίου 2021

Ήταν ο χαμηλότερος αριθμός τηλεοπτικού κοινού από το 2007

 

Κυριακή βράδυ (Δευτέρα ξημερώματα, για την Ελλάδα) το 55ο Super Bowl, της ιστορίας παρακολούθησαν 96,4 εκατομμύρια Αμερικανοί θεατές, ο χαμηλότερος αριθμός από το 2007. Ταυτόχρονα, το κοινό σε live streaming, έσπασε όλα τα ρεκόρ, σύμφωνα με το CBS.

Θεωρείται το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό προϊόν του πλανήτη, με τις διαφημίσεις να στοιχίζουν εκατομμύρια δολάρια το λεπτό. Ο λόγος για το Super Bowl, που φέτος προσέλκυσε 96,4 εκατομμύρια Αμερικανούς θεατές, το απόγευμα της Κυριακής (7/2). Ένας κολοσσιαίος αριθμός, που είναι, ωστόσο, ο χαμηλότερος σε τηλεοπτικό κοινό, που καταγράφηκε από το 2007.

Την 7η στέψη του Τομ Μπράντι εναντίον των Κάνσας Σίτι Τσιφ την είδαν λιγότεροι, από το περυσινο Super Bowl του 2020, το οποίο κατέκτησε ο Μαχόουμς με τους Τσιφ, εναντίον του Σαν Φρανσίσκο 49ερ (102,3 εκατομμύρια θεατές).

Δείτε τα highlights του περυσινού τελικού:

 Ο κορονοϊός έβαλε και εδώ την…ουρά του, καθώς το τηλεοπτικό κοινό επηρεάστηκε ιδιαίτερα, από την απαγόρευση συγκέντρωσης για να παρακολουθήσει τον αγώνα, λόγω της πανδημίας.

Το 55ο Super Bowl ήταν, ωστόσο, επιτυχημένο όσον αφορά στο streaming, καθώς ήταν το πιο δημοφιλές παιχνίδι NFL online με 5,7 εκατομμύρια θεατές, κατά μέσο όρο, αύξηση 65% από το 2020, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό οργανισμό CBS.
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Απίστευτο νοκ-άουτ με γυριστή κλωτσιά σε αγώνα ΜΜΑ (vid)

Όλα τα ζώδια 10/02

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics