Breaking News
13 Αυγούστου 2023

Η Κηφισιά συνεχίζει τις προσθαφαιρέσεις του ρόστερ της με τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη να αποτελεί παρελθόν την Κυριακή.

 

Ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης ολοκλήρωσε την Κυριακή τη θητεία του στην Κηφισιά και θα αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο 21χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε την περσινή σεζόν ως ελεύθερος από τον ΟΦΗ και κατέγραψε 21 αγώνες, ένα γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις των "νεοφώτιστων".

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς
"Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη.

Ο Βαγγέλης δούλεψε σκληρά από την πρώτη μέρα για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της ιστορικής ανόδου στη Stoiximan Super League, ξεχώρισε για την προσωπικότητα και το ήθος του και άφησε το αποτύπωμά του.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα προσέφερε στον σύλλογο και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του".
sport24.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 13/08

 

 

 

 

Δεύτερο χρυσό στο Ευρωπαϊκο πρωτάθλημα Κ23 για τον Στέργιο Μπίλα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics