Breaking News
13 Οκτωβρίου 2023

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός


Ο Άρης αρχίζει να δίνει ενέργεια στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα, όπου θα παραμείνεις έως τις 24/11. Είναι ένας καλός κύκλος για την εξερεύνηση μιας απορροφητικής σύνδεσης ή έργου. Η πολιτική εξουσίας μπορεί να αναμειχτεί σε μια σχέση ένας προς έναν και είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να καθαρίσεις τον αέρα το συντομότερο δυνατόν. Έχεις την τάση να οδηγείσαι από ένστικτα κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Μερικές φορές αυτή η διέλευση συσχετίζεται με διαφωνίες για χρήματα. Ίσως χρειαστεί να αναλάβεις δράση ή να αναλάβεις την ηγεσία σε σχέση με κοινά, οικονομικά, δάνεια ή χρέη. Σήμερα μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα καλά με τις προσπάθειες αυτοβελτίωσης.

Ταύρος

Ο Άρης μετακομίζει στο αντίθετο ζώδιο σου σήμερα και θα είναι καλεσμένος στον τομέα της συνεργασίας σου μέχρι τις 24/11. Αυτή η επιρροή ζωντανεύει, αναζωογονεί και ενεργοποιεί τις σχέσεις σου με τους άλλους ειδικά τις συνεργασίες. Ωστόσο μερικές φορές προκαλεί συγκρούσεις. Σίγουρα θα υπάρχει αυξημένη δραστηριότητα ή παρορμητικότητα στις αλληλεπιδράσεις σου. Τα προβλήματα που εμποτίζονται σε μια σχέση έχουν τον τρόπο να βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα. Επιδίωξε να αποκτήσεις και να αναγνωρίσεις το ρόλο σου στις συγκρούσεις για καλύτερα αποτελέσματα. Με την επίγνωση, μπορεί να είναι μια ευνοϊκή περίοδος για να φέρεις νέα ενέργεια σε μια στενή σχέση.


Δίδυμοι

Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα, φέρνοντας δυναμική ενέργεια σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Έχεις κίνητρα για να κάνεις περισσότερη δουλειά ή να φροντίσεις καλύτερα την υγεία και την ευεξία σου την επόμενη περίοδο. Δυσκολίες προκύπτουν αν αισθάνεσαι ότι οι άλλοι πιέζουν τη δουλειά σου ή σου λένε τι να κάνεις, αλλά μην ενδώσεις στην ανυπομονησία τους. Αυτός ο κύκλος που θα διαρκέσει έως τις 24/11 είναι δυνατός για να δώσεις όλες σου τις δυνάμεις σε προκλητικά έργα που αυξάνουν τα κίνητρα σου. Η ανεξάρτητη εργασία είναι προτιμότερη, καθώς διαπιστώνεις πως οι άλλοι δεν είναι τόσο γρήγοροι όσο εσύ ή δεν έχουν τα ίδια κίνητρα.

Καρκίνος

Ο Άρης ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα, φέρνοντας δυναμική ενέργεια στον τομέα του ρομαντισμού και της ευχαρίστησης μέχρι τις 24/11. Αυτή η επιρροή σε βοηθά να ενισχύσεις την πρωτοβουλία και το θάρρος σου και είναι σημαντικό να σημειώσεις ότι μερικές φορές, μπορεί να λείπει κάποια ζεστασιά από την προσέγγιση σου στις σχέσεις. Ωστόσο τα πράγματα σπάνια είναι βαρετά με αυτή τη διέλευση. Η αυτοεπιβεβαίωση έρχεται πιο φυσικά τις επόμενες βδομάδες. Είσαι πρόθυμη να αναλάβεις προσωπικά ρίσκα με την καρδιά σου και τις δημιουργικές σου παρορμήσεις και είσαι πιο γρήγορη απ’ το συνηθισμένο να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες καθώς αυτές εμφανίζονται.

Λέων

Ο Άρης μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα για μια διαμονή μέχρι τις 24/11. Αυτή η μετατόπιση βάζει αυτόν τον φλογερό πλανήτη σε μια προκλητική θέση σε σχέση με το ζώδιο σου και μερικές φορές αυτή η διέλευση μπορεί να είναι λίγο χαοτική ή ταραχώδης, σαν να παλεύεις με την παλίρροια. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις εσωτερικά πριν αποκτήσεις το κίνητρο να διεκδικήσεις τον εαυτό σου. Ωστόσο μπορεί να είσαι πολύ παραγωγική σε ορισμένους τομείς, που σχετίζονται κυρίως με την ανάληψη δράσης με την οικογένεια ή το σπίτι και την αντιμετώπιση θεμάτων που έχεις θάψει ή έχεις αναβάλλει.

Παρθένος

Ο Άρης ξεκινά σήμερα τη διέλευση του στον τομέα της επικοινωνίας σου. Αυτός ο κύκλος φαίνεται να επιταχύνει την καθημερινότητα σου με διάφορους τρόπους. Ενώ η ανυπομονησία με τους άλλους, η επιχειρηματολογία και η ανταγωνιστικότητα είναι πιθανά αρνητικά αυτής της θέσης, η επίγνωση αυτών των τάσεων μπορεί να σε βοηθήσει να κρατήσεις τα πράγματα υπό έλεγχο. Στην πραγματικότητα είναι μια ισχυρή περίοδος για πνευματική επινοητικότητα και οξύτητα και αυξημένα κίνητρα για μάθηση και σύνδεση με τους άλλους.

Ζυγός

Ο Άρης εισέρχεται σήμερα στον ηλιακό 2ο οίκο σου όπου θα παραμείνει έως τις 24/11. Αυτός ο κύκλος ενεργοποιεί την επιθυμία σου να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη, τακτοποιημένη και ασφαλή. Ωστόσο ίσως χρειαστεί να ανακατέψεις τα πράγματα για να τα τακτοποιήσεις περισσότερο. Ο Άρης μπορεί να σε ωθήσει να κερδίσει περισσότερα χρήματα ή να διευθετήσεις ένα οικονομικό ζήτημα ή μια σχέση που τελικά αυξάνει την άνεση και την προβλεψιμότητα. Είσαι εξαιρετικά επινοητική κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Επίσης αξιοποιείς στο έπακρο αυτό που έχεις, συμπεριλαμβανομένων υλικών και άυλων πόρων όπως χρήματα, τιμαλφή, τεχνογνωσία και ταλέντα.

Σκορπιός

Ο Άρης περνά σήμερα στο ζώδιο σου και θα παραμείνει έως τις 24/11. Ο Άρης είναι φλογερός και ευθύς, φέρνοντας πολύ ενέργεια στην προσωπικότητα σου, μερικές φορές σε σημείο υπερβολής. Είναι καλή ιδέα να εστιάσεις στη διαχείριση αυτής της ενέργειας προς όφελος σου. Ευτυχώς είσαι πιο ξεκάθαρη για το τι θα ήθελες να κάνεις και πιο ειλικρινής και άμεση με τον τρόπο σου. Ο Άρης κυβερνά τα προσωπικά σου επίπεδα ενέργειας, πρωτοβουλίας και ορμής και η παρουσία του στο ζώδιο σου μπορεί να ανεβάσει όλα αυτά τα πράγματα τις επόμενες βδομάδες. Ίσως χρειαστεί να προσέξεις την παρορμητικότητα ή την ανυπόμονη συμπεριφορά σου.

Τοξότης

Με τον Άρη να κινείται ακριβώς στο ζώδιο πίσω από το δικό σου, η ενέργεια σου μερικές φορές μπορεί να βρίσκεται σε χαμηλότερα επίπεδα, αλλά μπορείς να αναλάβεις δράση σε παρασκηνιακούς τομείς της ζωής σου ή να επιλύσεις μακροχρόνια ζητήματα. Αυτή η διέλευση διαρκεί μέχρι τις 24/11 και είναι χρήσιμη για δραστηριότητες επεξεργασίας, ανάπαυσης και αναγέννησης. Ανακαλύπτεις το επόμενο βήμα σου και δεν έχεις πάντα σαφήνεια με τα σχέδια σου προς το παρόν. Αυτή η φαινομενική επιβράδυνση σε ανακατευθύνει σε χρήσιμες δραστηριότητες που επαναφορτίζουν το πνεύμα σου.

Αιγόκερως

Ο Άρης κινείται σε αρμονία με το ζώδιο σου σήμερα, ενισχύοντας τα επίπεδα ενέργειας και κινήτρων σου μέχρι τις 24/11. Έχεις περισσότερη ενέργεια ή είσαι πιο ενεργή με τη φιλία, την κοινότητα, τους στόχους, τα όνειρα, την ομαδική εργασία ή τους κοινωνικούς στόχους. Θα μπορούσες κάλλιστα να επανασυνδεθείς με την επιθυμία σου να κυνηγήσεις τους στόχους και τα όνειρα σου με συγκεκριμένους τρόπους ή να εμπνευστείς από την προοπτική νέων εγχειρημάτων. Κατά καιρούς, κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, οι φίλοι και οι ομαδικές συναναστροφές μπορεί να κυμαίνονται από συγκρούσεις ή διχόνοια ιδιαίτερα εάν διαφαίνονται προβλήματα.

Υδροχόος

Ο Άρης περνά σήμερα στον ηλιακό 10ο οίκο σου και θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 24/11. Η επόμενη περίοδος υπογραμμίζει την αυξημένη φιλοδοξία και τον ανταγωνισμό και είναι καλό για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου. Είναι ένας δυναμικός κύκλος που μπορεί να σε προκαλέσει κατά καιρούς, αλλά μπορεί επίσης να είναι αναζωογονητικός. Μπορεί να αγανακτείς με τις παρεμβολές καθιστώντας καλύτερο να εργάζεσαι με τους δικούς σου ρυθμούς. Προσπάθησε να αποφύγεις την ανταγωνιστικότητα που οδηγεί σε συγκρούσεις με άλλους, ειδικά με εκείνους που βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, ή που οδηγεί σε προβλήματα φήμης.

Ιχθύες

Ο Άρης ο πλανήτης της δράσης και της ενέργειας κινείται στον τομέα του πνεύματος σου και σε αρμονία με το ζώδιο σου σήμερα. Μέχρι τις 24/11 θα το βρεις φυσικό να διεκδικήσεις τον εαυτό σου και να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου χωρίς πολλά εμπόδια στο δρόμο σου. Αυτή η διέλευση συμβάλει στην ενίσχυση της ικανότητας σου είτε να ξεπερνάς είτε να παρακάμπτεις εμπόδια. Σε κάθε περίπτωση είναι μια γενικά πιο ομαλή διαδρομή. Είναι επίσης μια πιο γενναία στιγμή για σένα. Είτε σε σωματικό είτε διανοητικό επίπεδο, νέες ή διαφορετικές εμπειρίες είναι ελκυστικές κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα

Η επιστροφή του Φελίπε Γκαγιέγος στον ΟΦΗ βοήθησε την ομάδα, αλλά και τον ίδιο

 

 

 

 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον πρώτο αγώνα της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics