Breaking News
27 Φεβρουαρίου 2017

Οι Μιλγουόκι Μπακς μετά και τη νίκη επί των Φίνιξ Σανς, και συνεχίζουν να διεκδικούν την είσοδο στα πλέι οφ του ΝΒΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να υπογραμμίζει πως η ομάδα πρέπει να είναι ενωμένη και να παλέψει για την επίτευξη του στόχου.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς με τους Σανς, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε: “Απλά παίξαμε δυνατά στην άμυνα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα πιο γρήγορα και εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο. Χάσαμε τον Πάρκερ με τραυματισμό και θα πρέπει να βγούμε όλοι μπροστά. Να παλέψουμε και να είμαστε ενωμένοι για να πάμε στα πλέι οφ”.

Για την εμπειρία του στο AllStarGame, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: “Ήταν μια σπουδαία, απίστευτη εμπειρία, έχοντας στο πλευρό μου και την οικογένειά μου. Και μόνο που ήμουν με τον Λεμπρόν, τον Μπάτλερ, τον Μέλο, τον Κάιρι στα αποδυτήρια, ήταν πολύ ωραίο. Είπα στον προπονητή πως θα παίξω δυνατά”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics