Breaking News
27 Οκτωβρίου 2017

Οι δυο παλαίμαχοι άσοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα φόργουορντ

 

Μετά το παιχνίδι με τους Μπόστον Σέλτικς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ναι μεν δεν ήταν με τη μεριά των νικητών, αλλά είχε φροντίσει να πραγματοποιήσει ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς.

Τα νέα κατορθώματα του Έλληνα φόργουορντ δεν έμειναν ασχολίαστα από τους Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Σακίλ Ο’Νιλ, που αποθέωσαν τον Αντετοκούνμπο.

Σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ τόνισε: “Οι Μπακς έχουν τον παίκτη που θα είναι ένα από τα πρόσωπα του ΝΒΑ για τα επόμενα 15-20 χρόνια. Αυτό που μου αρέσει σε εκείνον είναι πως είναι ένα καλό παιδί. Τα πάει εξαιρετικά έχοντας χάσει τον πατέρα του πρόσφατα και παίζοντας με πένθος. Του έστειλα ένα μήνυμα τότε. Όταν είσαι στο γήπεδο δεν σκέφτεσαι ό,τι συμβαίνει στη ζωή σου. Είναι καταπληκτικό παιδί και θα ανεβαίνει συνέχεια”.

Από τη μεριά του, ο Σακίλ Ο’Νιλ είπε πως “ο Greek Freak με εντυπωσιάζει. Όλοι οι ψηλοί θέλουν να παίζουν… γκαρντ. Ο Τζέισον Κιντ είδε κάτι σε αυτό το παιδί και αποφάσισε να του δώσει την μπάλα και να τον αφήσει να κάνει αυτό που κάνει. Για μένα είναι κάτι σαν ένας ύψους 2,11μ. Ράσελ Γουέστμπρουκ, γιατί σου επιτίθεται με 100 μίλια την ώρα. Όταν φτιάξει και το σουτ του, θα είναι μεγάλο πρόβλημα”.
aek365.com

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics