Breaking News
27 Οκτωβρίου 2017

Τα ξημερώματα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν φοβερός, το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς.

 

Ωστόσο, ο Έλληνας φόργουορντ πέτυχε ένα ιστορικό ρεκόρ. Με τους 28 πόντους, τα 10 ριμπάουντ και τις 7 ασίστ, κόντρα στους Σέλτικς, ο Αντετοκούνμπο έχει συγκομιδή που κανείς άλλος, στην ιστορία του NBA, δεν κατόρθωσε να πετύχει στο ίδιο χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, στα πέντε πρώτα παιχνίδια, ο Αντετοκούνμπο έχει μέσο όρο 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Επιπλέον, σε πέντε ματς ο Αντετοκούνμπο έχει σκοράρει 171 πόντους, ξεπερνώντας τον θρυλικό Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ο οποίος, στο ίδιο διάστημα, είχε βάλει 161 πόντους για την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς το 1971.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics